Print Friendly, PDF & Email

Защо Бургаския квартал „Меден рудник“ е идеалното място за жилище?

Бургаския квартал „Меден рудник“ е в топ 10 на класациите за най-добре устроени квартали в големите градове из България. Той освен, че е един от най-големите и населени у нас, е и един от най-бързо развиващите се.

Локацията му предлага уникална смесица от модернизъм и традиция. Като квартала на град Бургас, Меден рудник се приобщава през 1976 година. От тогава насам той претърпява бурно и бързо развитие и в един момент пренаселването на пространството налага строежа на високи сгради. Така днес местните жители наричат квартала си шеговито „Манхатън“. На фона на този модернизъм се откроява една приемственост и традиция от бившето село Меден рудник.

Защо идеалното жилище е апартамент в Меден рудник?

Една от основните причини да се насочите към този квартал е един уютен дом с добро местоположение. Тук има за всекиго по нещо и стари панелни блокове и нови модерни комплекси, както и къщи в старата част. Като цяло средата за живот тук е благоприятна, защото предлага добро обучение, добри възможности за работа и добра инфраструктура. Семействата с деца могат спокойно да се доверят на местните училища и детски градини, които се предлагат в непосредствена близост до жилищата им.

Като квартал обособен в единия от краищата на града, Меден рудник е много спокоен. На територията му се намира една от най-големите зали за спорт в Бургас, а двата големи, зелени и добре поддържани парка в района са нейната алтернатива. В близост е Странджа планина и Бургаския залив, както и езерата Мандра и Вая.

В квартала освен добра жилищна среда има добри възможности за работа, защото на входа му се разполага голям бизнес център. Така инфраструктурата е максимално разгърната и поддържана, а връзка с центъра на Бургас и другите му квартали не липсва. Тя се осигурява, както от автобусни линии на градския транспорт, така и от тролейбусни. В рамките на квартала се намира абсолютно всичко необходимо за битието на едно семейство у нас – от големи магазини, до болници и заведения за хранене, през банки, обществени учреждения и спортни игрища. Храмовия комплекс „Свети Николай Чудотворец“ и велоалеята по пътя към Средец са гордостта на квартала.

Идеалното място за апартамент в Бургас и не само е дом в квартал „Меден рудник“, защото тук с лекота може да се възползвате от всичко, което един голям град предлага.

При нас цените започват от 26 999 Евро за двустаен апартамент!

Качество, лукс и добри цени – това е жилищен комплекс ЕТАЛОН – Мястото за живеене! 

Автор: Форос Инвест