Print Friendly, PDF & Email

Предимства при закупуване на апартамент в сграда ЕТАЛОН на Форос Инвест

Нарисувайте перфектното жилище за вас с палитрата на своето въображение – ще ви отнеме няколко минути или дори няколко мига. Но колко време ще ви отнеме да намерите физическото въплъщение на идеала ви за дом?

Без да искаме да ви плашим, издирването на такъв понякога продължава месеци, дори и години.

И то не защото абсолютно перфектният дом в крайна сметка почти винаги е една утопия – т.е. място, което не съществува в реалността. Или ако съществува, то вече е заето или цената му е твърде висока за вашите възможности. За да намерите образец на качествено строителство, който да пасне на вашите ежедневни потребности и да ви създаде усещането за уют, трябва да намерите общите допирни точки между мечтите и действителността. Това ще скъси времето ви за търсене и ще ви спести излишни разочарования.

Предполагаме, че онази приказна представа, с която започна нашият текст, дотук не ви води към „Меден рудник”. „Защо, питате вие, да си търсим жилище в този краен квартал на Бургас? Ако искаме да живеем в този град – не е ли по-добре да се оглеждаме за дом в близост до морето?” Първо – успех с второто. Второ, да притежаваш дом в центъра на Бургас или около него носи и доста неудобства освен безспорния си чар – като липсата на места за паркиране например. И трето – „Меден рудник” не се намира на Луната, а връзката между този район и сърцето на града е бърза и редовна.

А югозападният квартал, който свързва морето с Тракийската равнина и мие земите си във водите на езерата, предлага едно решение на вашето търсене, който наистина отговаря на името си – сграда „ЕТАЛОН“. В жилищния комплекс с това наименование ще намерите апартаменти, близки до бленуваните представи, без да бъдат безбожно скъпи.

Добре, какво всъщност искате да имате в едно жилище? Предполагаме, достатъчно пространство, без да е разпределено така, че да не ви върши работа. Сред апартаментите, предлагани от Foros Invest, няма да откриете такива с огромни коридори и миниатюрни стаички. Площта е заета рационално, независимо дали става дума за двустайно жилище с лоджия или тристайно с огромна тераса. Антретата са компактни, без да са тесни.

В жилищен комплекс „Еталон“ дневната е решена в комбинация с кухненски бокс – често срещана, да не кажем преобладаваща опция в модерното строителство, при която отново един от акцентите е оптимизиране на пространството. Другото предимство на подобна конфигурация е вътрешният уют и възможността самото помещение да бъде устроено според предпочитаната употреба – трапезария или хол. Решавате вие, а можете да правите промяната дори и в рамките на минути при подходящо обзавеждане.

А в спалнята ще имате въздух за дишане. Ако се плашите от клаустрофобични кутийки с площ под 10 квадрата, оставете тези претеснения на заден план, когато мислите за „ЕТАЛОН“.

При голяма част от жилищата в комплекса терасите (съответно балконите или лоджиите) имат имат два изхода – от дневната и от спалнята. Санитарните възли също са достатъчно големи, без да „изяждат” от останалите помещения, а в помещението освен душ-кабина, тоалетна чиния и мивка може да се намери място и за кош за пране или за самата пералня. И не на последно място, навсякъде можете да откриете складово помещение, независимо от типа и размера на апартамента.

Ясно е, че надеждната домофонна връзка и работещите асансьори са необходимите елементи, които допълват представата ви за идеален дом. Към нея можем да добавим и чувството за сигурност, което в този случай е гарантирано от контролирания достъп до комплекса 24 часа в денонощието. А едно от безспорните предимства пред жилище в центъра на Бургас е наличието на достатъчно „правоъгълници” за автомобилите, независимо дали иде реч за гаражни клетки или за паркоместа. При втория вариант ЕТАЛОН разполага с такива и в закритите части, и на открито.

Да не забравяме, че ЕТАЛОН за квалитетно строителство е и, използването на материали с високо качество – със сигурност никъде в мечтите ви не присъства ремонт на третия месец, след като сте се нанесли. Foros Invest се стреми към най-високо ниво при използване на материалите и при изпълнението. Инфраструктурата на „Меден рудник е достатъчно оптимизирана, за да се превърне вашият бъдещ дом в истински ЕТАЛОН. А мечтите просто трябва да открият правилното място, за да се настанят в неговия уют. Вашият истински избор е „ЕТАЛОН“.

Използвано изображение: Георги Конаров